News Flash:

„Inspectoarea Pisi”, Violeta Varga, si-a dat demisia din functia de inspector scolar in Arad

27 Septembrie 2017
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
varga 1
 Impactul mediatic creat in jurul Violetei Varga, cea care a fost numita inspector scolar pentru educatie permanenenta, a facut-o pe proaspat numita in functie sa demisioneze dupa numai o zi de la aparitia articolului pe Special Arad.
In urma cu putin timp am primit un comunicat remis de ISJ Arad prin care se anunta demisia Violetei Varga.
„Comunicat de presa
privind renuntarea la detasarea in interesul invatamantului a d-nei prof. Violeta Varga ,inspector scolar pentru educatie permanenta ( cu atributii suplimentare in fisa postului, pentru activitati extrascolare), la ISJ Arad
D-na prof. Violeta Varga a ocupat prin detasare in interesul invatamantului, pana la organizarea concursului, dar nu mai tarziu de sfarsitul anului scolar 2017 – 2018, postul vacant de inspector scolar pentru educatie permanenta. Doamna profesor a fost propusa pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisa catre Ministerul Educatiei Nationale si a obtinut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, inregistrata la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017.
Precizam ca doamna prof. Violeta Varga a indeplinit conditiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME si a depus la secretariatul ISJ Arad CV si acord scris privind ocuparea functiei mentionate, conform Metodologieide organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de inspector scolar din inspectoratele scolare, aprobata prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.
Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita”. sursa: specialarad.ro

violetei varga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005433 (s)