News Flash:

PSD le apara pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Decizia e de sprijin total

25 Septembrie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Rovana Plumb
Liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat luni, dupa sedinta PSD, ca decizia e de sprijin total in cazul colegelor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, carora colegii le-au cerut sa nu demisioneze.

"Am ascultat colegele. Concluzia a fost că au respectat prevederile legilor în vigoare şi se consideră nevinovate. După intervenţiile unor colegi, decizia a fost de sprijin total. Le-au solicitat să nu demisioneze din funcţie şi le vom susţine", a declarat liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a fost convocat pentru luni, ora 11.00, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Social-democraţii au analizat situaţia creată de punerea sub urmărire penală de către procurorii DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh pentru abuz în serviciu în dosarul „Insula Belina”, dosar în care DNA cere şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010355 (s)