News Flash:

Fiica ANAMARIEI PRODAN a întrecut-o de ceva vreme pe mama ei celebra si a facut furori in costum de baie! SARAH a intors toate privirile atunci cand…

17 Iulie 2017
3963 Vizualizari | 0 Comentarii
prodan
Anamaria Prodan este o femeie împlinită, pe lângă succesul de care se bucură în carieră, sexy impresara are o familie frumoasă şi se mândreşte peste tot cu ea. Cele două fete ale vedetei au devenit adevărate domnişoare şi chiar dacă nu locuiesc alături de ea, au o legătură foarte strânsă.

 

Sarah, fiica cea mică, la doar 16 ani face furori cu formele sale. Tânăra s-a pozat în costum de baie şi are numai motive de mândrie. Adolescenta moşteneşte formele generoase ale mamei ei, de asemenea face şi foarte mult sport, ceea ce nu este de mirare felul în care arată.


Sarah Dumitescu este o jucătoare de baschet foarte talentată, care are mari şanse să ajungă să evolueze pentru echipe importante din lume. Adolescenta joacă pentru IMG Academy, cea mai mare academie de sport din lume, de asemenea este şi titulară în reprezentativa de junioare a Românei încă de la vârsta de 14 ani, iar cei care o antrenează o consideră una dintre cele mai bune tinere speranţe din baschet provenită din Europa!

anamaria prodan sarah sarah dumitescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)