News Flash:

Antonia a atras toate privirile pe o plaja din Mamaia! A intrat in apa, s-a aplecat si... Imaginile momentului in showbiz

15 Iulie 2017
9530 Vizualizari | 0 Comentarii
sa28

Cunoscuta cantareata a atras toate privirile în momentul în care s-a apropiat de valurile înspumate ale mării. Îmbrăcată într-un costum de baie de un roşu aprins, format din două piese şi cât se poate de decupat, Antonia a făcut show total. Ne referim desigur la momentul în care iubita lui Alex Velea s-a aplecat pentru a se stropi cu apă pe picioare.


În respectiva poziţie, cât se poate de perversă, a stat câteva minute bune, arătându-le turiştilor bikinii care îi puneau în valoare posteriorul. Antonia şi-a dat seama rapid de „năzbâtia” sa, pentru că în momentul în care s-a ridicat a fost toată numai un zâmbet ştrengăresc. La costumul de baie, artista a asortat şi o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi, dar şi o coafură compusă din mai multe codiţe împletite.

 

Cântăreaţa a mai făcut câteva scheme ritmate pe plaja din Mamaia înainte să se retragă din văzul curioşilor care nu se săturau să o privească. Mai mult, frumoasa cântăreaţă a repetat poziţia „obraznică” şi pe nisip, pentru că s-a mai aplecat o dată, după care a dansat în continuare până la şezlong, aşa cum se observă în imagini

Chiar dacă nu a intrat prea mult în apă, pentru că, cel mai probabil, i s-a părut rece, a fost suficient ca Antonia să „testeze“ marea doar până la genunchi, că a şi trezit imaginaţia domnilor.


Antonia trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste ca-n basme cu cântăreţul Alex Velea, alături de care are şi doi băieţei, pe Dominic şi Akim. Cei doi se iubesc foarte mult şi recent au decis să colaboreze pe plan artistic, pentru că Alex Velea a apărut pentru prima dată într-un videoclip al Antoniei. În plus, îndrăgita cântăreaţă a petrecut o perioadă în Italia, alături de Maya, fiica ei din căsătoria cu Vincenzo Castellano.








cantareata antonia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006858 (s)