News Flash:

Criminalul din Oradea a fost prins, dar a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj

19 Martie 2017
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
crima oradea
Barbatul care a impuscat mortal o femeie in Oradea si a ranit un barbat a murit in drum spre spital, dupa ce, cand a fost prins, sambata, intr-un apartament din oras, a sarit de la etajul patru al unui bloc. Din cauza ranilor grave, acesta a decedat in drumul spre spital.
Barbatul care a impuscat mortal o femeie si a ranit un barbat a fost prins, sambata, intr-un apartament din Oradea, unde politistii au fost si vineri, dar nu l-au gasit. Sambata, in incercarea de a scapa, individul a incercat sa sara de la etajul patru si a suferit rani grave, iar in drum spre spital, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Surse judiciare au declarat, sambata seara, corespondentului MEDIAFAX ca Adtian Hladii a suferit rani foarte grave dupa ce a sarit de la etaj.
„Politistii si procurorul de caz au descins intr-un imobil din Oradea iar barbatul a sarit de la etajul patru, unde se afla apartamentul in care locuia, si a suferit rani extrem de grave. A fost chemat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor, iar in drum spre spital barbatul a decedat”, au spus sursele citate.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Maria Cotrau, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca anterior, pe numele lui Adrian Hladii se ceruse de catre procurori un un mandat de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor, omor, uz ilegal de arma si port ilegal de arma.
Tanara de 24 de ani, Dalia Duca, impuscata mortal de Hladii, a fost inmormantata sambata in Oradea.

oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)