News Flash:

Comisarul european pentru securitatea UE lanseaza avertismente! Batalia din Mosul ar putea declansa o INVAZIE de migranti jihadisti in Europa

18 Octombrie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
jihadisti
Comisarul european pentru securitatea Uniunii, Julian King, a lansat un avertisment in legatura cu un aflux de jihadisti din gruparea Stat Islamic (SI) catre Europa in cazul in care fieful SI din Irak, orasulMosul, va fi cucerit de trupele guvernamentale irakiene, transmite marti AFP. Intr-un interviu publicat marti de cotidianul german Die Welt, King a subliniat ca "recucerirea fiefului SI din nordul Irakului, Mosul, poate face ca luptatori ai gruparii SI sa se indrepte spre Europa".

"Chiar si un numar mic de jihadisti reprezinta o amenintare grava, pentru care noi trebuie sa fim pregatiti, prin sporirea capacitatii noastre de rezistenta in fata amenintarii teroriste", a estimat comisarul european pentru securitate. Fortele irakiene au lansat recent o ampla ofensiva pentru recucerirea celui de-al doilea oras din Irak, ultimul bastion al SI in Irak. Aceasta batalie care se anunta dura sporeste temerile privind un dezastru umanitar pentru cei 1,5 milioane de locuitori din Mosul.

julian king avertisment jihadisti mosul amenintare grava
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006697 (s)