News Flash:

Cluj: Patru curse aeriene operate pe Aeroportul "Avram Iancu" au intarzieri din cauza cetii

4 Noiembrie 2014
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru curse aeriene interne si externe operate, marti dimineata, pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj au intarzieri din cauza cetii, conducerea institutiei estimand sa vizibilitatea se va imbunatati in urmatoarele ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit site-ului aeroportului clujean, au intarzieri cursele Tarom de la Bucuresti care trebuiau sa aterizeze la Cluj-Napoca la ora 8.40, respectiv 9.10, precum si cursele Tarom care trebuiau sa decoleze spre Viena, la ora 9.05, si spre Bucuresti, la 9.35.
"Aceste zboruri sunt intarziate din cauza cetii, vizibilitatea fiind foarte redusa. Speram intr-o imbunatatire a situatiei in jurul orei 10.00", a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, directorul operational al aeroportului clujean, Iuliu Pop.
Urmatoarele curse operate pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj sunt cele care ar trebui sa ajunga la Charleroi (Belgia), la ora 11.25, si cea care ar trebui sa decoleze la ora 12.00 spre Eindhoven (Olanda), ambele apartinand companiei WizzAir.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006516 (s)