News Flash:

Ponta: Prezint coalitiei o lista scurta cu nume cu care mi-ar placea sa colaborez ca presedinte

4 Noiembrie 2014
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca marti va prezenta coalitiei de guvernare o lista scurta cu nume cu care si-ar dori sa colaboreze ca presedinte, iar cand realizatorii i-au prezentat imagini cu Tariceanu, Maior si Melescanu, a spus ca a colaborat bine cu toti trei.
Ponta a spus ca marti de la ora 17.00 va avea o discutie cu reprezentantii coalitiei de guvernare si va lansa invitatia de refacere a USL, cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu.
El a mai spus ca va prezenta liderilor coalitiei o lista scurta cu numele celor cu care ar putea colabora daca ar deveni presedinte, pentru ca Guvernul sa aiba o majoritate cat mai larga si sa fie asigurata o stabilitate cat mai mare pana in 2016. Ponta a mai spus ca le va cere acestora sa analizeze numele din lista.
Presedintele PSD a mai spus ca formatiunea sa are deja functia de vicepremier, iar Liviu Dragnea, ca presedinte executiv al PSD, va fi cel care va negocia din partea social-democratilor in coalitie propunerea de premier in cazul in care Victor Ponta devine sef al statului.
Cand realizatorii i-au prezentat imagini cu Teodor Melescanu, Calin Popescu Tariceanu si George Maior si l-au intrebat daca acestia sunt pe lista, Ponta a raspuns ca a colaborat foarte bine cu fiecare dintre cei trei, in functiile detinute de acestia.
Ponta a mai declarat ca nu stie ce functii vor avea acestia cand vor colabora cu el.
"Isarescu nu e pe lista de premieri", a mai spus Ponta la Romania TV, raspunzand unei intrebari. Presedintele PSD a mai spus ca Isarescu ar fi fost un foarte bun presedinte al Romaniei, cu care i-ar fi placut sa colaboreze ca premier.
Presedintele PSD, Victor Ponta, si presedintele executiv, Liviu Dragnea, au convocat pentru marti la ora 10.00 o videoconferinta cu liderii social-democrati din teritoriu pentru a analiza rezultatele la turul intai, a stabili strategia pentru turul doi si a discuta despre viitorul premier.
Ponta si Dragnea vor veni, marti, la ora 10.00 la sediul central al PSD, unde, alaturi de staff-ul de campanie, vor discuta, prin sistemul de videoconferinta, cu presedintii de filiale judetene. In cadrul sedintei vor fi analizate rezultatele obtinute de organizatiile partidului. Mediafax.ro

presedintele psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)