News Flash:

Ce spune antrenorul Ionut Popa despre revenirea Timisoarei in Liga I

29 Iulie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut popa
ACS Poli Timisoara a aflat ca ii va lua locul Rapidului in Liga I si ca incepe campionatul peste doua zile. Banatenii joaca in Stefan cel Mare, sambata, de la 21:00, IN DIRECT pe Digi Sport 1.
Timisoara nu va mai lupta pentru promovare pentru ca i-a luat locul Rapidului in Liga 1, dar banatenii au mari probleme. Ionut Popa nu are un lot competitiv la dispozitie, iar echipa va incepe in primul esalon cu 14 puncte de penalitate din cauza datoriilor si a neindeplinirii baremului.
Tehnicianul banatenilor considera ca echipa de pe Bega trebuia sa fie anuntata din timp pentru a se putea pregati temeinic si ca lucrurile nu pot fi rezolvate intr-un timp atat de scurt. ”Vestea trebuia sa vina mai repede, asa te pune intr-o situatie de pripa sa faci lucrurile asa dand lumea peste cap”, a comentat antrenorul Timisoarei, pentru Digi Sport.
Aceeasi parere o imparte si Ioan Miculas, presedintele ACS Timisoara, care precizeaza ca lotul echipei este unul care ar face fata ligii secunde si nicidecum primei scene fotbalistice. ”Sa fim realisti, nu e un lot pentru Liga 1, noi am pregatit lotul pentru Liga a 2-a, am adus doi, trei fotbalisti care sunt pentru Liga 1 si vom mai aduce tot asa, doi, trei, pentru a putea face fata cu brio”, a conchis Ioan Miculas. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004828 (s)