News Flash:

Ce se va intampla cu "Fantana ornamentala cu Pesti" din centrul Timisoarei

5 Octombrie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
fantana cu pesti1
Primaria Timisoarei vrea sa reabiliteze 'Fantana cu Pesti' din Piata Victoriei/Operei din Timisoara, intrucat elementele de constructie au fost afectate de infiltratii si de schimbarea de regim termic, motiv pentru care unele piese de arhitectura au fost distruse. 
Municipalitatea propune lucrari de reabilitare a partii de constructie a fantanii si a partii de bransament si instalatii electrice prin montarea unor echipamente noi ce asigura protectia la umiditate. Se asemenea, se va analiza necesitatea reabilitarii elementelor decorative, repararea ornamentelor distruse si completarea celor lipsa. Totodata, se vor gasi solutii pentru reducerea consumului de apa.
In acest scop, primarul Nicolae Robu lanseaza invitatia de participare privind ,'Fantana ornamentala cu Pesti'
(Studii de fezabilitate, servicii de consultanta, analize) si anunta ca atribuirea contractului de achizitie publica se face prin cumparare directa, in conformitate cu prevederile art. 19 din O.U.G. nr.34/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Sursa de finantare a contractului care urmeaza sa fie atribuit: bugetul local, scrie ziuadevest.ro.
'Daca manifestati interes pentru achizitia publica, Primaria Municipiului Timisoara va invita sa depuneti oferta dvs. pana la data si ora limita stabilita pentru primirea ofertelor: 12.10.2015, ora 16.00,  la sediul Primariei Municipiului Timisoara, bv. C.D. Loga nr.1, camera 12 – parter, la Serviciul Centrul pentru Consiliere Cetateni, Corespondenta Directia Tehnica (ghiseu nr.1 sau nr.2)', anunta primarul.
Perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.
Valoarea estimata a contractului de prestari de servicii, respectiv termenele de elaborare a documentatiei, sunt dupa cum urmeaza: valoare estimata este 5.130,00 lei (fara TVA) din care: 5.130,00 lei (fara TVA) reprezinta valoarea estimata a serviciilor de proiectare, 0.00 lei (fara TVA) reprezinta cheltuieli diverse si neprevazute.
Termenul de elaborare a documentatiei este de maxim 60 de zile de la data emiterii ordinului de incepere a contractului de proiectare.
'Fantana cu Pesti' a fost construita in anul 1957, in scurt timp devenind locul preferat al fotografilor, al tinerilor si al varstnicilor, fiind unul dintre cele mai admirate locuri de catre turistii care vin in Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004592 (s)