News Flash:

Afla cum va fi ziua de azi pentru tine. Ce spune fiecare zodie

29 Iunie 2016
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Ai stabilitatea emotionala de a-ti fixa un scop important si a-l indeplini. Te poti lasa de fumat, de mancat nesanatos, de sedentarism.

Taur
Ai tendinta de a aborda totul cu mai multa seriozitate ca de obicei. Chiar si in proiectele creative dai dovada de mai multa rigoare.

Gemeni
Ai de luat o decizie dificila. Trebuie sa alegi intre doua planuri de actiune, insa ti se par ambele la fel de nefavorabile si greu de urmat.

Rac
Fa un efort in timpul zilei si termina tot ce ai de facut cat mai repede. Seara te asteapta o surpriza pe care nu vrei sa o ratezi.

Leu
O zi in care esti calm, chiar daca lucrurile in jurul tau nu merg bine. E ocazia ideala sa ai discutii serioase si sa clarifici situatia.

Fecioara
O zi dificila in care tot ce incerci sa construiesti se naruie imediat. Cel mai bine e sa mergi pe pilot automat, la minima rezistenta.

Balanta
O zi in care este potrivit sa-ti faci un cadou. Ai muncit mult in ultima perioada si este cazul sa iti mai oferi si cate o rasplata.

Scorpion
O zi in care familia joaca un rol important. Ai discutii serioase legate de viitorul apropiat. Relatiile intre membri se intaresc.

Sagetator
Ai planuri mari legate de partenerul de viata. Ar fi bine, totusi, sa fie si planuri realiste. Nu te intinde mai mult decat iti este plapuma.

Capricorn
O zi in care cel mai bine este sa stai la primire. Nu initia tu actiuni, lasa-i pe altii sa ti le propuna si vezi daca merita efortul.

Varsator
Te trezesti cu dorinta de a realiza fapte mari. Ghinionul tau e ca nu prea e nimic de facut, azi. Chiar si asa, nu prea ai astampar.

Pesti
Nu lua o decizie importanta fara sa stii in detaliu toate datele problemei. Nu vrei sa te implici intr-un proiect fara sa stii ce poti castiga. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004478 (s)