News Flash:

Tamara Buciuceanu Botez, la TIFF Sibiu: "Va multumesc ca nu m-ati uitat!"

26 Iunie 2016
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
tamara buciuceanu
Tamara Buciuceanu Botez a primit, sambata noaptea, la Sibiu, in cadrul TIFF, premiul pentru intreaga cariera, decernarea acestei distinctii fiind emotionanta pentru actrita, aceasta multumind, de pe covorul rosu, ca nu a fost uitata.
Tamara Buciuceanu Botez a venit in fata publicului din Piata Mare din Sibiu sambata noaptea, pentru a primi premiul de excelenta pentru intreaga cariera, aceasta multumind publicului ca nu a fost uitata si ca, daca ar fi sa o ia de la capat, ar face exact acelasi lucru.
"Am trait doua vieti: a mea - care peste o luna face 87 si tot a mea - 64 de ani de teatru. Ma simt foarte tanara, bucuroasa, fericita ca vad atata lume. Inseamna ca nu m-a uitat nimeni. Pentru invitatia pe care mi-a facut-o Tudor Giurgiu, regizorul si directorul acestui festival, vreau sa il incredintez de toata stima si toata consideratia mea. Merita! Aduce oamenilor cultura si e cel mai mult bine pe care il poate face. Vreau sa va spun ceva! Un raspuns la ce-o sa mai fac de acum, daca ma intreaba cineva! Am sa iau de la capat ceea ce am facut ! Si cand nu veti mirosi flori de camp pe scena seara, poate va veti intreba atunci unde o fi plecat Tamara. Va multumesc ca nu m-ati uitat!”, a spus Tamara Buciuceanu Botez, de pe covorul rosu din Piata Mare a Sibiului.
Intrebata de reprezentantii presei daca Aneta Duduianu, personajul pe care il interpreteaza in "Cuibul de Viespi” ar face fata vremurilor actuale,

sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004518 (s)