News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

8 August 2016
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
Schimbari semnificative pot aparea in viata ta. Nu este exclus sa schimbi domeniul in care activezi. Nu te intelegi bine cu aparatele electronice.

Taur
Ai fost cuminte in ultimele saptamani, insa astazi vei simti din nou nevoia sa iti faci de cap. Te descatusezi si te simti mai liber.

Gemeni
O zi in care energia ta da pe dinafara. Chiar daca ai fost mai tacut in zilele din urma, astazi le faci tuturor capul calendar.

Rac
Oricat de devreme te-ai trezi in aceasta dimineata, tot adormit vei fi pana dupa pranz. Nu te apuca de sarcini complicate, nu e ziua ta buna!

Leu
Informatii noi te fac sa iti schimbi punctul de vedere legat de un lucru important al vietii tale. E bine insa sa nu actionezi impulsiv.

Fecioara
Psihicul tau este destul de fragil in aceasta perioada. Evita situatiile prea incarcate de emotii. Un hobby inofensiv te poate ajuta.

Balanta
Tine cafeaua sau alte bauturi energizante aproape, astazi. Te asteapta o zi epuizanta, in care nu vei avea timp nici sa rasufli.

Scorpion
Nu se intampla nimic deosebit in jurul tau, insa mintea ta este foarte activa. Iti revizuiesti viata si ai multe critici sa-ti aduci.

Sagetator
Ai idei variate si faci conexiuni fascinante intre evenimentele din jurul tau. Ai grija sa verifici si realitatea. Te poti lansa pe piste false.

Capricorn
Nu ai fost in apele tale, in ultima vreme. Azi insa, apatia dispare si intri intr-o etapa a meditatiei, a elanului si a eficientei in munca.

Varsator
Este o zi buna in care sa iti pui in valoare abilitatile intelectuale si cele ce tin de comunicare. Iti faci ordine in viata si in ganduri.

Pesti
O zi in care iti vine o idee care iti poate schimba viata. Nu ezita sa incerci sa o pui in practica, oricat ar fi de indrazneata.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006302 (s)