News Flash:

Accident grav la Resita, soldat cu trei raniti

7 Septembrie 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un tanar in varsta de 23 de ani, fara permis de conducere si care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, s-a urcat, in noaptea de luni spre marti, la volanul unei autoutilitare si a provocat un accident soldat cu ranirea a trei persoane si cu mai multe pagube materiale, se arata intr-un comunicat remis de IPJ Caras-Severin. 
"Accidentul rutier s-a produs pe strada Timisoarei din municipiul Resita. La fata locului, politistii au stabilit ca tanarul, de 23 de ani, din Resita, a condus fara permis o autoutilitara, din directia Renk spre Triaj. Pe fondul consumului de alcool, intr-o curba la stanga, tanarul a pierdut controlul asupra directiei de mers, a lovit o bordura, a distrus vana unei tevi de gaz, a smuls un indicator rutier si firida unei retele de distributie a energiei electrice, a intrat in coliziune frontala cu un stalp de iluminat, fiind proiectat intr-un autoturism care era parcat. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a altor doi pasageri din autoutilitara, toti fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale", a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, ag. sef adj. de politie Cecilia Danet. 
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat doua mostre biologice de sange, necesare in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 
Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis si sub influenta alcoolului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)