News Flash:

Prognoza meteo pentru luni si marti

5 Septembrie 2016
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
De luni, se strica vremea. Incepand cu orele amiezii, ploile vor cuprinde jumatatea de vest a tarii, unde se vor cumula cantitati importante de apa.

Si in restul tarii va ploua, pe arii restranse, seara si noaptea.Precipitatiile vor fi insotite de descarcari electrice si, izolat, de grindina.Vestea buna in schimb este ca temperaturile nu vor scadea prea mult.

Temperaturile maxime vor scadea considerabil in vest, asa ca se vor incadra intre 18 grade in Banat si Crisana si 33-34 de grade in sudul Olteniei si Munteniei. Minimele se vor situa intre 11 si 21 de grade.

In Bucuresti va fi tot cald, cu o maxima de 32 de grade la amiza. Insa in cursul noptii de luni spre marti e posibil sa ploua, iar minima va ajunge la 17-19 grade.

Marti, vremea va continua sa fie instabila. Norii vor acoperi cerul ziua si in prima parte a noptii in regiunile sud-vestice si la munte, unde vor fi fi averse cu tunete si fulgere. Maximele se vor situa intre 18 si 30 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 6-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21 de grade in Delta.

precipitatiile descarcari electrice izolat temperaturile maxime marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007607 (s)