News Flash:

A murit la 10 ani, pe cand se intorcea de la scoala. Dupa inmormantare, parintii, devastati, au primit vestea: fiica lor lasase in urma un mesaj. L-au citit si s-au cutremurat…

21 Septembrie 2017
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
fiica
Delaney Riley, o fetita de 10 ani, din SUA, a plecat la scoala, ca in fiecare zi, insa, nu s-a mai intors niciodata acasa. Copila s-a prabusit pe trotuar si a murit brusc. A fost gasita de prietena ei cea mai buna, cazuta pe o alee.
Dupa ce a fost transportata la spital, medicii au descoperit ca Delaney suferea de o boala grava de inima, nedetectata la timp.
Tatal ei, Craig Riley, a acuzat cadrele medicale ca au pus un diagnostic preliminar, astfel ca a urmat o examinare profunda a inimii copilei. In tot acest timp, parintii i-au pregatit funeraliile.
Insa, un gest facut de Delaney cu numai cateva luni inainte de a muri a reusit sa le aduca un strop de consolare parintilor sai.
Era 18 iunie cand, Delaney si prietena sa, Abigail, au scris un biletel pe care l-au pus intr-o sticla, apoi au aruncat sticla in ocean. Si-au imaginat ca biletelul lor va ajunge intr-un loc indepartat, insa, mesajul a ajuns la parintii sai.
Biletelul, care continea si un numar de telefon, a fost gasit de alte doua copile si returnat mamei lui Dalaney.
„Biletul a aparut exact cand aveam mai mare nevoie de el. Delaney l-a scris cu manutele ei, era redactat in stilul ei. Avea multe planuri. Voia sa devina arhitect. Era foarte inteligenta”, povesteste Chrissy, mama fetitei.
„Delaney este cu noi. Este ingerul nostru protector. Acesta a fost un semn ca se afla inca alaturi de noi. Aveam mare nevoie de acest semn”, a conchis emotionata mama copilei.

delaney riley delaney boala inima craig riley
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007449 (s)