News Flash:

INCREDIBIL! Pompierii au intervenit pentru a debloca organul unui culturist, blocat intr-un disc de greutati!

20 Septembrie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
greutate

Din cauza unui nivel al testosteronului prea ridicat, fiindcă e totuși greu de presupus c-ar fi vrut să facă exerciții de acest gen, un culturist a rămas cu penisul blocat într-un disc de greutăți, informează DPA.

 

Nu este foarte clar cui, într-o sală de forță, i-ar putea trece prin minte atunci când vede gaura dintr-un disc de greutăți că n-ar putea trăi fără să încerce să-și bage penisul chiar acolo, dar s-a întâmplat cu adevărat, în localitarea Worms din Germania.

Pompierii din Worms au fost solicitați să intervină în acest moment delicat, după ce și-a satisfăcut deopotrivă și curiozitatea și pofta, bărbatul s-a trezit cu penis captivus, fix în gaura discului de greutate.

Inițial culturistul fusese transportat la spital, cu greutatea încă atașată penisului, dar medicii au fost incapabili să producă separarea celor două entități.

După ce bărbatul a fost sedat, pompierii au reușit să elibereze penisul captiv, utilizând polizoare unghiulare și un fierăstrău hidraulic. Și asta după trei ore de muncă susținută!

Pompierii au postat pe contul de Facebook imaginea discului de 2.5 kg pe care l-au spart, avertizându-i pe cei care ar ar mai simți nebunia să încerce un astfel de experiment, că nu așa se întărește penisul!


 


testosteronului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007295 (s)