News Flash:

7 beneficii necunoscute ale uleiului de masline

3 Decembrie 2014
1614 Vizualizari | 0 Comentarii
Uleiul de masline este recunoscut pentru multe lucruri, in special pentru caracterul sau de “ulei sanatos”. Dieta mediteraneana este foarte bogata in ulei de masline. Se ajunge ca, de exemplu, un grec sa consume in fiecare an aproximativ 20 de litri de ulei de masline. Romanii nu sunt atat de mari fani ai uleiului de masline, dar poate ca ar trebui sa fie. Pana la urma uleiul de masline se gaseste usor si nu este foarte scump, in Timisoara gasesti ulei de masline la Selgros. Am sa prezint in continuare 7 beneficii mai putin cunoscute a uleiul de masline, care poate te vor convinge sa il folosesti mai mult.
Este foarte bun pentru viata ta sexuala pentru ca uleiul de masline extra virgin ajuta la circulatie, in  toate zonele corpului.
Uleiul de masline este foarte util in diete, un regim bogat in ulei de masline poate avea un efect mai mare decat o dieta fara grasimi.
Ca si aliment ofera o dieta echilibrata, dar in acelasi timp poate preveni aparitia diabetului. Uleiul de masline pastreaza nivelul de insulina din corp la un nivel normal.
Uleiul de masline este un produs natural ce poate alina durerea, contine o substanta numita oleocantal care este, practic, un medicament pentru durere natural. Caracteristicile antiinflamatorii ale uleiului de masline sunt bine cunoscute
Pielea ta poate fi protejata de catre un strat subtire de ulei de masline. Ofera un nivel ridicat de protectie pielii, cu efect anti-imbatranire.
Iti poate, de asemenea, imbunatatii sistemul imunitar, il poate face mai puternic, oferind protectie impotriva infectiilor.
Pentru ca uleiul de masline este bogat in grasimi monosaturate, este un aliment care contribribuie la agilitatea noastra mentala.
Acestea sunt doar 7 din o multime de motive pentru care merita sa consumi zilnic ulei de masline. La Selgros Timisoara gasesti ulei de masline precum si o gama larga de produse alimentare si nealimentare. Viziteaza magazinul pentru cele mai noi oferte!
Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

selgros selgros timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005011 (s)