News Flash:

Tonciu si-a gasit imediat iubit dupa ce si-a reparat nasul

1 Decembrie 2014
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu pare sa fi lasat in urma anii de iubire cu Nicolae Mitea si acum traieste o poveste de dragoste cu un alt barbat! Bruneta si-a postat deja o poza cu noul amorez pe adresa ei de socializare, intr-o ipostaza romantica, si recunoaste, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro ca este intr-o relatie oficiala.

In urma cu doua zile, Andreea Tonciu a tinut sa nu isi mai ascunda noile sentimente! Venita cu un tonus excelent de la operatia de rinoplastie din Turcia, manechina s-a pozat alaturi de un barbat misterios, si nu oricum… ci exact in momentul in care acesta o saruta cu patima.

Dupa postarea imaginii pe facebook au inceput intrebarile, insa diva bruneta a tinut sa nu comenteze nimic pana aseara, cand ne-a marturisit ca iubeste din nou, insa lasa o urma de mister in privinta identitatii prietenului sau.

“Asa cum am mai spus, sunt o persoana fericita si implinita. De la un timp, viata mea s-a schimbat in bine, atat pe plan profesional, cat si personal. Inima mea bate pentru un baiat minunat, dar, pentru moment, alegem sa ne traim povestea cu discretie! O sa aflati cine este la momentul potrivit…pentru ca de cunoscut, sunt sigura ca il cunoasteti deja”, a declarat Andreea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

andreea tonciu nicolae mitea dragoste barbat amorez relatie oficiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008174 (s)