News Flash:

Ce se intampla daca un barbat foloseste doua prezervative in acelasi timp

20 Februarie 2017
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
prezervativ fete
In legatura cu viata sexuala, exista numeroase prejudecatimituri si falseadevaruri, care adesea ii determina pe oameni sa amane cautarea unei solutii la medic. Nu rareori, convingerile false sunt combinate cu adevarul.

Mai jos, puteti gasi o selectie a acestor mituri si "adevaruri":

MIT: Utilizarea a doua prezervative sau a prezervativelor ”pentru intarzierea ejacularii” poate ajuta barbatul respectiv sa reziste mai mult

FALS:

Desi aceasta metoda poate functiona uneori, adevarul este ca nu reprezinta o solutie reala pentru problema ejacularii precoce si nu este de incredere. De asemenea, utilizarea unui prezervativ acoperit cu substante anestezice imediat inaintea penetrarii nu intarzie ejacularea si poate provoca alergii.

MIT: Stresul poate provoca ejaculare precoce

ADEVARAT:

Stresul reduce sentimentul de placere, creste sensibilitatea la durere si la stimuli si poate determina uneori impotenta si ejaculare precoce. De fapt, a fost observata o prevalenta mai mare a simptomelor de anxietate in cazul barbatilor care ajung la clinicile de sexologie.

Factorii psihologici pot contribui la ejacularea precoce, desi in multe cazuri acestia nu reprezinta nici singura, nici principala cauza a acestei probleme.

MIT: Unele alimente pot provoca ejaculare precoce (EP)

ADEVARAT:

In general, nu exista dovezi suficiente ale faptului ca alimentele pot afecta cumva ejacularea.

Toate alimentele care au un efect stimulant pot provoca anxietate si pot face ca ejacularea sa aiba loc mai devreme. Totusi, pana acum nu exista dovezi reale care sa asocieze acesti factori de risc cu EP.

MIT: Ejacularea precoce este mai frecventa la adolescenti si la barbatii fara experienta sexuala si incidenta acesteia scade cu varsta

FALS:

Barbatii de orice varsta pot prezenta ejaculare precoce (EP). Aceasta poate sa apara in orice moment. De exemplu, barbatii pot avea EP de la primul act sexual sau aceasta se poate dezvolta mai taziu, dupa mai multi ani fara probleme.

Marea majoritate a barbatilor cu EP netratati vor avea o afectiune cronica (EP primara). Jumatate dintre subiectii cu EP care au prezentat simptomul chiar de la inceputul vietii sexuale nu au cunoscut niciodata un alt mod de a experimenta actul sexual. In plus, adesea, aceasta afectiune nu se amelioreaza odata cu inaintarea in varsta. In final, nu este neobisnuit ca un barbat mai in varsta sa se confrunte cu EP si disfunctie erectila (DE). (sursa: nudoarunmoment.ro)

viata sexuala prejudecati mituri adevaruri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)