News Flash:

A petrecut o noapte de vis cu o vaduva. Dupa 9 luni, a primit un plic. A cazut secerat, in lacrimi!

20 Februarie 2017
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex cuplu
Jack s-a hotarat sa mearga la schi, impreuna cu tovarasul sau de-o viata, Bob. Au facut bagajul pe fuga, l-au aruncat pe bancheta din spate a masinii si au pornit spre nord.
Cateva ore mai tarziu, cei doi s-au trezit in mijlocul unei furtuni de zapada. Nefiind echipati pentru conditii meteo extreme, cei doi prieteni au fost nevoiti sa intoarca masina si sa mearga pana la o ferma care se zarea undeva in apropiere.
Cand au sunat la usa, nu mica le-a fost mirarea sa constate ca femeia care locuia acolo era de o frumusete rapitoare... Desi usor stanjeniti de situatie, si-au luat inima in dinti si au intrebat-o daca pot ramane peste noapte acolo, drumul fiind imposibil de continuat.
"Am devenit vaduva recent. Mi-e teama ca vecinii ma vor privi cu alti ochi daca va las in casa. Sunteti, totusi, doi straini", le-a spus femeia.
"Nu va faceti griji, putem sa dormim in hambar", i-a spus Jack. "La prima ora, o sa pornim la drum, nu o sa ne vada nimeni", a completat acesta.
Femeii i s-a facut mila de ei si i-a lasat sa doarma in hambar. A doua zi, in zori, cei doi si-au vazut de drum. Vremea se limpezise si erau in siguranta pe drum.
Zilele au trecut si, la 9 luni de la acest episod, Jack a primit un plic in care era o scrisoare de la un avocat. Dupa ce a citit-o, a cazut in genunchi, in lacrimi! S-a gandit ca cel care ii trimisese scrisoarea era avocatul femeii care i-a gazduit in acea noapte.
Cand si-a revenit, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe prietenul sau.
"Bob, o mai tii minte pe vaduva aia frumoasa de la ferma la care am innoptat in vacanta?", l-a intrebat pe acesta.
"Da, o tin bine minte", i-a raspuns.
"Si, din intamplare, in seara aceea, ai plecat din hambar si te-ai dus la ea in dormitor?", a continuat Jack.
"Da, trebuie sa recunosc ca asa am facut, nu am nicio scuza", a raspuns Bob.
"Si i-ai spus ca te cheama ca pe mine?", l-a intrebat.
In acel moment, Bob a inghetat... "Da, mi-e teama ca asa am facut, i-am spus ca sunt tu", a marturisit Bob, gatuit de emotie.
In acel moment, Jack a inceput sa urle! Erau strigate de bucurie, insa... "Ei bine, in cazul asta, iti multumesc! Am ramas fara cuvinte! Vezi tu, femeia a murit si mi-a lasat mie toata averea!", i-a spus acesta, fericit pana peste cap!
Realitatea.net

jack bob bagajul vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007261 (s)