News Flash:

Cardul de sanatate, blocat din nou

10 Octombrie 2016
352 Vizualizari | 0 Comentarii
card sanatate
Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil, luni, incepand cu ora 10.00 din cauza unor "probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului", a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
"Astazi, 10.10.2016, incepand cu ora 10:00, sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului. Pana la anuntul remedierii problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale / prescrierii retetelor / eliberarii medicamentelor vor putea fi efectuate in modul offline", se arata intr-o informare postata, luni, pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Institutia mai anunta ca serviciile operate in acest interval vor trebui incarcate in PIAS in maxim 3 zile lucratoare calculate de la ora zero a zilei urmatoare datei prestarii serviciului, conform prevederilor legale in vigoare.
Nu este prima data cand sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza.
La inceputul lunii august, sistemul a fost nefunctional in urma unei pene de curent, problema fiind atunci semnalate la nivelul Capitalei, dar si in alte regiuni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1007 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025820 (s)