News Flash:

Cand vom plati biletul RATT prin SMS la Timisoara

27 Februarie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai armonia
Ioan Goia, seful RATT, spunea ca plata prin SMS este frauda planificata si ca nu este de acord cu implementarea unei asemenea modalitati de plata la Timisoara.
„Trebuie sa gasim o solutie prin telefon, sa reusim sa validam cu telefonul. La asta lucram anul acesta. Trebuie sa integram in procedura de validare prin validatorul nostru. Incarcam cardul cu telefonul, deci platim cu telefonul. Validarea deci spune altceva, cand ai validat eu stiu ca ai validat, nu ai venit fraudulos. Stiu ca domnul primar a insistat de multe ori, i-am dat scris toate dezavantajele pe tema aceasta, a ramas sa gasim alta solutie. Nu se poate asa, dansul a fost de acord sa gasim o aplicatie si calatorul sa valideze cu telefonul”, declara Goia pentru tion.ro.
Iata ca a trecut aproape un an de cand seful RATT spunea ca se lucreaza in cadrul regiei pentru ca timisorenii sa poata plati calatoriile cu mijloacele de transport in comun cu telefonul si nu s-a intamplat nimic.
Primarul Nicolae Robu i-a incredintat problema city managerului Robert Kristof si spune ca se lucreaza deja la un caiet de sarcini.
„Am doi tineri care sunt din ce in ce mai implicati: Robert Kristof si Catalin Iapa (n.r. consilierul personal al primarului). Cei doi vor rezolva si problema cu aplicatia pentru taxare prin telefon, pentru ca cei de la RATT nu au fost in stare sa faca nici macar un caiet de sarcini in atata amar de vreme”, ne-a declarat edilul-sef.
Primarul nu stie exact cum se va efectua plata cu telefonul, insa spune ca va fi un sistem care nu va permite sa se triseze.
„Daca unii isi inchipuie ca stau cu telefonul pregatit in tramvai si cand vad un controlor pun degetul si trimit SMS-ul se insala. Trebuie sa intelegem ca viitorul este al acestor aparate carora noi le spunem telefoane, dar ele nu mai sunt simple telefoane. Trebuie sa ne obisnuim sa le folosim la capacitatea lor, sa ne simplificam viata. Nu stiu pe ce procedura trebuie sa se mearga la achizitii. Sper ca in cateva luni se va putea, anul acesta da. Si asa sunt suparat foc, mereu mi s-a spus da, ca este aproape gata si ei nu intelegeau cum sa faca”, a conchis Robu.

sms timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005952 (s)