News Flash:

DESCINDERI DNA la Spitalul Judetean Deva

25 Februarie 2017
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
deva
DNA Alba Iulia a solicitat vineri mai multe documente de la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Deva, actele vizand organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs si achizitiile desfasurate in perioada 2013-2017, a declarat, pentru Agerpres, managerul interimar al institutiei, Livia Oros.


"Doi ofiteri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului si au cerut dosarele legate de concursurile organizate de institutie incepand cu anul 2013 si pana in prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achizitie din intervalul 2013-2017", a precizat Livia Oros.


Potrivit acesteia, documentele solicitate de catre DNA Alba Iulia au fost predate in copii efectuate la sediul spitalului.


Spitalul Judetean de Urgenta Deva a fost condus, in perioada 2012-2016 de catre Calin Laza, acesta afirmand, vineri, pentru Agerpres, ca in acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fara sa fie constatate nereguli in activitatea institutiei.


"Am avut mai multe controale in perioada mentionata. Am avut audit si verificari ale Corpului de Control de la Consiliul Judetean Hunedoara (institutia care coordoneaza activitatea spitalului, n.r.). Nu au fost constatate probleme in activitatea spitalului", a spus Calin Laza.

dna documente spitalului judetean urgenta deva concursurilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007280 (s)