News Flash:

Cand va fi judecata cererea de insolventa depusa impotriva Complexului Energetic Hunedoara

8 Decembrie 2016
936 Vizualizari | 0 Comentarii
Complexul Energetic Hunedoara
Tribunalul a stabilit miercuri un nou termen de judecata in cazul unei cereri de insolventa depusa impotriva Complexului Energetic Hunedoara (CEH) de catre doua firme care au de recuperat diverse sume de bani de la aceasta companie. 
''S-a fixat un nou termen de judecata pentru data de 12 decembrie 2016, in vederea comunicarii actelor depuse la dosar'', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glaman. 
Una dintre firmele care au solicitat insolventa CEH are de primit de la aceasta societate 3,13 milioane lei, in timp ce a doua firma are de recuperat 309.540 lei, conform datelor inscrise in tabelul preliminar al creantelor CEH la data de 23 august 2016. 
Tribunalul Hunedoara va mai judeca luni, 12 decembrie, o cerere de intrare in procedura insolventei depusa chiar de catre administratia CEH. Este pentru a treia oara cand CEH solicita declansarea procedurii de insolventa. 
CEH a mai fost in procedura de insolventa in perioada ianuarie - mai 2016, dupa care sentinta Tribunalului Hunedoara a fost desfiintata de Curtea de Apel (CA) Alba Iulia si dosarul a fost trimis pentru rejudecare la Deva. Pe 23 iunie, Tribunalul Hunedoara a decis reintrarea in insolventa a CEH, insa pe 8 noiembrie CA Alba Iulia a hotarat scoaterea de sub insolventa a companiei. 
Imediat dupa anuntarea iesirii de sub procedura de insolventa, noua echipa de conducere a CEH aprecia ca societatea va avea de infruntat "probleme majore" in gestionarea activitatii curente si ca exista un risc "iminent" in ceea ce priveste executarea conturilor societatii de catre creditori, fapt ce ar putea afecta asigurarea cu materiale, dar si plata salariilor angajatilor. 
In cadrul CEH lucreaza peste 5.000 de angajati la termocentralele Mintia si Paroseni, precum si la minele de carbune Lonea, Livezeni, Lupeni si Vulcan din Valea Jiului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005315 (s)