News Flash:

Calin Popescu Tariceanu: "Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, adica CORUPTIE"

28 Februarie 2017
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1
Presedintele SenatuluiCalin Popescu-Tariceanu, a declarat, ca ancheta DNA privind modul de adoptare a OUG 13/2017 poate fi calificata drept abuz de putere care, la randul sau, este o forma de coruptie, iar Curtea Constitutionala a constatat incalcarea grava a separatiei puterilor in stat in aceasta chestiune.


"Ceea ce a facut DNA poate fi calificat ca un abuz de putere si vreau sa spun fara niciun fel de echivoc ca abuzul de putere inseamna coruptie - coruptia puterii. Institutia chemata sa combata coruptia este ea insasi o institutie ce sufera de coruptia puterii (...) DNA incearca sa se impuna ca o supraputere in stat, ceea ce este foarte grav", a declarat Calin Popescu-Tariceanu, comentand decizia prin care Curtea Constitutionala a constatat ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern in legatura cu ancheta pe marginea OUG 13, relateaza News.ro.
Presedintele Senatului a salutat decizia CCR despre care a spus ca readuce lucrurile in normalitate si ca ii confirma luarile de pozitie anterioare legate de imixtiunea unor institutii din sistemul judiciar in zone care le depasesc competentele. "Ma bucur ca interventiile mele care vizeaza raporturile intre puterile statului, interventii facute repetat, se dovedesc a fi corecte (...) Referirile facute la adresa mea ca nu doresc ca justitia sa functioneze, ca doresc slabirea justitiei se dovedesc cu totul false", a spus Tariceanu.

presedintele senatului calin popescu tariceanu dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006391 (s)