News Flash:

Bruce Lee a strans o avere fabuloasa. Lux in canalele din Bucuresti

9 August 2015
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruce Lee
In urma descinderilor procurorilor DIICOT, pe baza unei anchete sub acoperire in care s-au implicat colaboratori si investigatori, a iesit la iveala schema de afaceri al carei lider era Florin Hora, zis "Bruce Lee". Acesta este acuzat ca a infiintat o retea de trafic de droguri, formata din persoane fara adapost, care stau in canalele din zona Garii de Nord. Acestia vindeau, cu sume cuprinse intre 30 si 65 de lei metadona, dar si etnobotanice cu pana la 90 de lei.
Investigatorii sub acoperire erau autorizati si sa achizitioneze de la persoanele suspectate 500 grame de heroina, 500 grame de etnobotanice si 500 comprimate metadona.  Anchetatorii au reusit sa cumpere in special metadona si etnobotanice, atat in 2014, cat si anul acesta, de la Brucee Lee sau de la apropiatii acestuia. Oamenii strazii au depozitat in canale importante cantitati de droguri, aici fiind permis inclusiv consumul de stupefiante. Hora a stans o avere considerabila, care i-a permis chiar sa-si construiasa o vila. Cu toate acestea, Bruce Lee a preferat sa locuiasca in continuare in canale.
In urma perchezitiilor, politistii au stabilit ca si unii dintre membrii gruparii au o situatie financiara buna. Acestia si-au amenajat in canal adevarate locuinte de lux, cu canapele din piele si televizoare de ultima generatie. Intr-o baraca amenajata de oamenii strazii a fost descoperita si o piscina improvizata, iar in canal s-a gasit un seif despre care se banuieste ca era folosit pentru pastrarea bunurilor de valoare furate.


diicot colaboratori investigatori florin hora bruce lee trafic droguri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006977 (s)