News Flash:

Bomba in showbiz-ul din Romania! Dani Otil formeaza un cuplu cu nimeni alta decat …

26 Iulie 2017
4979 Vizualizari | 0 Comentarii
otil

Dani Otil a facut o noua cucerire. Este vorba despre Diana Sentes, o bruneta frumoasa si cu o silueta de invidiat, care lucreaza ca instructor de fitness. Cei doi sunt impreuna de putin timp si sunt destul de discreti in ceea ce priveste viata lor privata.


”Suntem la inceput, este o relatie normala”, a marturisit Diana Sentes.

 

Dupa relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu, acum trei ani, Dani Otil nu s-a mai afisat cu nicio iubita in public. Asta nu inseamna ca nu sta bine cu viata sentimentala. Dani (36 de ani) si Diana Sentes (27 de ani) se inteleg tare bine si isi petrec o mare parte din timpul lor impreuna.

“Ne vedem, dormim impreuna, atat cat ii permite si lui timpul. Ma trezesc foarte devreme cand sunt cu el, aud ceasul cum ii suna. Ne bem cafeaua impreuna, dupa care fiecare la treaba lui. Suntem la inceput, este o relatie normala. Momentan vrem sa stam sa ne bucuram de moment, am incercat sa nu ne expunem”, a spus Diana, potrivit Click.


”Despre relatia cu Dani, ea mi-a povestit ca vrea ceva serios, isi doreste un copil cu el. Insa el se ascunde, se tot fereste sa nu ii vada cineva. Mi-a spus ca au fost la film impreuna si s-au intalnit in fata cinematografului, ca sa nu fie fotografiati”, a dezvaluit un apropiat de-al cantaretului.


dani otil cucerire diana sentes fitness
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006700 (s)