News Flash:

Biciclistul lugojean a ajuns in Iran, pe doua roti!

8 Iunie 2015
1457 Vizualizari | 1 Comentarii
Silviu Cadia
Biciclistul din Lugoj care a plecat sa pedaleze prin lume de la Timisoara pentru a-i intreba pe oameni ce-i face fericiti a ajuns la destinatie, in Iran. Desi la inceputul calatoriei sale tanarul si-a postat cu regularitate  intamplarile din calatorie pe Facebook, spre final acestea au lipsit. Dupa aproximativ o saptamana fara vesti, Silviu Cadia a revenit.
Asta pentru ca in aceste zile biciclistul din Lugoj se apropia de tinta finala a calatoriei sale – Iran, unde accesul la Internet este limitat.  Vineri, biciclistul a ajuns la destinatie. Biciclistul a pus si o fotografie pe pagina sa de Facebook, imediat ce a revenit online, din Istanbul.
“Ghici cine s-a intors? Doar o scurta privire la cele zece zile de aventuri in Persia. Acum sunt in Istanbul, de dimineata. In curand voi reveni cu mai multe surprize”, a scris Silviu Cadia in 5 iunie pe pagina unde-si “asterne” povestea calatoriei sale – https://www.facebook.com/pages/The-Road-The-Happiness/1550266625227202?fref=ts.
Intr-o postare anterioara, din 26 mai, Silviu anunta ca se apropie de finalul calatoriei sale. Dupa trei zile de asteptare intr-un oras turcesc, vremea s-a imbunatatit, asa ca a plecat spre Iran, tinta finala a calatoriei sale. A anuntat de altfel ca nu va avea acces la contul sau de Facebook in aceasta tara.
Spre finalul calatoriei, tanarul a inceput cautarea unei persoane care are nevoie de o bicicleta. Nu de alta, dar Silviu a spus ca se va intoarce de acolo cu avionul, inca de la plecarea sa din Timisoara,  ceea ce a si facut. Vineri, acesta a juns in Iran si a luat un avion spre Istanbul, unde se afla si in prezent,  iar  luni acesta va pleca cu avionul spre Bucuresti. Dupa o saptamana, lugojeanul are a cautat 4.000 de kilometri fericirea va reveni la Timisoara, acolo de unde a plecat in aventura sa in 1 aprilie. A intalnit de-a lungul calatoriei sale nenumarati oameni care i-au spus ce-i face fericiti, de la muzica pana la soarele de dimineata, scrie tion.ro.
Silviu a plecat din Timisoara in 1 aprilie pentru a parcurge 4.000 de kilometri cu bicicleta pana in Iran. Tanarul si-a “vandut” zilele de calatorie pentru a o ajuta pe Karina, o fetita de 3 ani, din Deva, care are nevoie de o operatie urgenta, ce costa 40.000 de euro. Zilele sale de calatorie au putut fi cumparate cu 25 de euro (100 de lei) bucata. In schimb, cei care au donat bani au primit de la Silviu o scrisoare timbrata din locul in care se afla pe parcursul calatoriei si un rezumat al acelei zile, plus o schita desenata de chiar de tanarul biciclist. Costul calatoriei este achitat de sefii lui Silviu, de la firma la care acesta lucreaza. Puteti dona bani direct Karinei, in conturile mentionate mai jos.
CIF 18212553:
EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
RON: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
BRD GSG SMCC, code SWIFT BRDEROBU
Cei care vor sa faca o donatie trebuie sa mentioneze faptul ca banii sunt pentru Karina Ciorogar.

timisoara silviu cadia a revenit lugoj istanbul karina ciorogar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)