News Flash:

Eveniment de exceptie in Parcul Copiilor

7 Iunie 2015
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
parcul copiilor din timis
Asociatia studenteasca AMiCUS Timisoara este cea care a deschis, duminica, 7 iunie, „Oraselul Copiilor”. Cei dornici sa afle cum functioneaza lucrurile intr-un oras sunt asteptati pana la ora 15.00 in Parcul Copiilor „Ion Creanga”, in partea dinspre Podul Michelangelo.
Cei mici se pot plimba prin mini-orasul din parc, pot vorbi cu trimisii institutiilor reprezentative ale urbei si se pot juca in voie. Copiii primesc si un “pasaport” de la “primarie”, care le este vizat de institutiile pe la care trec in periplul lor prin parc. Chiar si pompierii pun o stampila… impreuna cu invitatia de a le arata copiilor cum functioneaza o masina pentru stingerea incendiilor, scrie tion.ro.
„Proiectul are drept scop familiarizarea copiilor cu activitatea institutiilor importante din Timisoara: primarie, ambulanta, politie, spital, pompieri, biserica, librarie, posta, scoala, aeroport, casa de cultura, filarmonica, teatrul de papusi etc. Mare parte dintre institutiile amintite vor trimite reprezentanti care, impreuna cu voluntarii asociatiei noastre, ii vor invata pe copii care este rolul de baza al acestor institutii si cum pot interactiona pozitiv cu acestea. Avem multe alte surprize pentru toti copiii care ne vor pasi pragul: Cofetarie (unde vor putea sa pregateasca singuri o prajitura), Club Alpin, Strada Voiosiei, etc.”, spune presedintele AMiCUS Timisoara, Vasile Burleanu.
Evenimentul este la cea de-a  saptea editie in acest an. Inca mai aveti timp sa va duceti copilul la o plimbare prin mini-oras.

oraselul copiilor podul michelangelo vasile burleanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004327 (s)