News Flash:

BELLA din "La Bloc" si iubitul ei Dan Chisu, aparitie de senzatie la Premiile Gopo

22 Martie 2017
3160 Vizualizari | 0 Comentarii
bella
Alina Chivulescu a ajuns sa fie indragita de public inca de cand interpreta personajul Bella, din serialul ‘’La Bloc‘’. La cei 42 de ani, actrita se poate lauda cu o silueta impecabila, dar si cu un look diferit fata de cum o stia toata lumea.
Vedeta si-a facut aparitia la Premiile Gopo, alaturi de Dan Chisu, cu care se iubeste de mai bine de doi ani. Imbracata intr-o rochie neagra, care ii pune in evidenta silueta, Alina a aratat impecabil la bratul iubitului ei.
Dan Chisu si Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte ca timpul nu poate opri iubirea, atunci cand sentimentele sunt sincere. S-au intalnit cand amandoi erau tineri si in cautarea drumului potrivit in viata. Dan Chisu, cel care urma sa fie poreclit “vesnicul burlac”, s-a indragostit in tinerete de Alina Chivulescu, dupa o complicata poveste de dragoste cu Manuela Harabor. Dan a rupt legatura cu Manuela dupa ce aceasta l-a anuntat ca este insarcinata cu fiul lor, copil pe care Chisu nu a vrut vreodata sa il recunoasca legal. Fiind prea tineri pentru o relatie de lunga durata, Alina Chivulescu si Dan Chisu s-au despartit, dar s-au reintalnit pe platoul de filmare al filmului „#Selfie” in 2014 si au facut din nou echipa in continuarea peliculei. 

alina chivulescu bella la bloc dan chisu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006657 (s)