News Flash:

Raluka, schimbare interesanta de look

22 Martie 2017
2459 Vizualizari | 0 Comentarii
raluka 2016
Raluka a renuntat la satenul cu ombre blond si a ales o alta culoare plina de viata. Cantareata care s-a operat in mare secret in ianuarie a pasit pe covorul rosu intins pentru Gala Premiilor Gopo, ajunsa la cea de a XI-a editie. Cea mai importanta seara dedicata filmului romanesc are loc la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.
La doua luni dupa ce a suferit o operatie la corzile vocale, Raluka si-a schimbat radical look-ul. Vedeta s-a vopsit roscata. Indragita artista a ales pentru decernarea premiilor Gopo o rochie cu un design extravagant si care e acoperita cu pene. Pe alocuri se poate distinge lenjeria intima pe care cantareata o poarta pe sub rochie.
Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, s-a nascut in Deva, este o cantareata romana de muzica dance-house. Incepand cu primavara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava in vederea producerii unor discuri single. Primele doua cantece promovate: „September” si „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reactii favorabile, atat din partea publicului, cat si a presei.

Galerie Foto

raluka_gopo
raluka roscata pene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005932 (s)