News Flash:

Barack Obama apasa celebrul buton rosu din Biroul Oval de la Casa Alba pentru un lucru neobisnuit. Niciun presedinte nu a mai facut asa ceva

24 Octombrie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
barak obama

Biroul Oval de la Casa Albă nu este doar un loc de unde preşedintele american îşi exprimă puterea. Este spaţiul unde acesta munceşte, ca noi toţi, unde ia prânzul.

Spre deosebire de locurile de muncă obişnuite, Biroul Oval îi pune la dispoziţie preşedintelui şi un buton roşu pe care nu îl foloseşte să declanşeze bombe nucleare. De fapt, potrivit Huffington Post Barack Obama utiliza celebrul buton pentru un scop extrem de uman: comanda ceai.

Richard Branson, un miliardar american, apropiat al preşedintelui Obama, a scris în autobiografia lui ”Finding my Virginity” că l-a văzut chiar el pe preşedinte cum cerea ceai folosindu-se de celebrul buton. ”Ne ridicasem amândoi pentru a ieşi din încăpere şi am văzut butonul roşu. Obama m-a văzut că mă uit insistent la el. Mi-a spus că scopul lui iniţial era de a semnala urgenţe, dar că el  îl utilizează pentru a comanda ceai pentru vizitatori.”

 

Barack Obama este printre puţini preşedinţi care au renunţat la cafea şi au ales să consume ceai, chiar şi în timpul întâlnirilor oficiale. Chiar şi şedinţele de dimineaţă le ţinea tot servind un ceai alături de cei din echipa sa.

Ceaiul preferat al fostului preşedinte american este Honest Tea cu fructe de pădure. 


biroul oval richard branson obama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006391 (s)