News Flash:

Avertizare cod galben de vreme severa pentru 15 judete

15 Decembrie 2017
852 Vizualizari | 0 Comentarii
vant puternic

Meteorologii au emis o atentionare cod galben pentru cincisprezece judete din vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde vor fi ploi insemnate cantitativ, vant puternic si viscol in zonele montane, incepand de vineri seara si pana sambata dupa-amiaza.
Atentionarea cod galben va fi in vigoare de vineri de la ora 18.00 pana sambata la ora 14.00 si vizeaza judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Hunedoara, Alba si Sibiu.


Conform Administratiei Nationale de meteorologie, in acest interval ploile se vor extinde in regiunile vestice, nord-vestice si partial in cele centrale, iar vantul va avea temporar intensificari cu rafale de pana la 55-65 kilometri la ora.

Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 30-35 l/mp in Maramures, in cea mai mare parte a Crisanei si a Carpatilor Meridionali, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni. In zona montana inalta va ninge, iar vantul va avea intensificari cu rafale ce vor depasi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii, mai spun meteorologii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006585 (s)