News Flash:

Autostrada Sibiu-Pitesti, Craiova-Pitesti si metroul Gara de Nord-Otopeni, LICITATE in 2017

24 Aprilie 2017
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Autostrada Sibiu-Pitesti, drumul expres Craiova-Pitesti si linia de metrou care va lega Gara de Nord de Otopeni vor fi scoase la licitatie in acest an, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.
Doua dintre caile rutiere solicitate de doi mari investitori: Renault si Ford, vor fi scoase la licitatie in acest an, urmand ca in 2018 sa fie demarcate lucrarile de constructie.
“Au fost predate studiile de fezabilitate pentru loturile I si V ale autostrazii Sibiu-Pitesti, iar in intervalul mai-iunie urmeaza sa fie scoase la licitatie. Loturile II si III vor fi scoase la licitatie anul viitor, iar lotul IV pana la sfarsitul acestui an”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.
In total este vorba despre un proiect finantat din bani europeni, in valoare de 1,8 miliarde de euro.
In ceea ce priveste autostrada Craiova-Pitesti, care beneficiaza tot de finantare europeana, aceasta va deveni drum expres, fiind reduse astfel costurile cu 20%. Lucrarile urmeaza sa fie scoase la licitatie tot in acest an. “Estimam ca lucrarile de constructie vor incepe in martie 2018”, au precizat aceleasi surse.
Iar, constructia liniei de metrou Gara de Nord-Otopeni, evaluata la 1,1 miliarde de euro si finantata tot din fonduri europene, va fi scoasa la licitatie tot in acest an. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005286 (s)