News Flash:

Aurelia Daogaru (36 ani) este unul dintre romanii care si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia. Baiatul ei, in varsta de 11 ani, a fost salvat - FOTO

25 August 2016
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Aurelia Daogaru
Unul din romanii morti in urma cutremurului din Italia este o femeie din localitatea doljeana Malu Mare, Aurelia Daogaru, mama acesteia fiind anuntata, potrivit rudelor, de ambasada, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Rudele victimei au declarat corespondentului MEDIAFAX ca mama Aureliei Daogaru (36 de ani), aflata si ea in Italia, a fost anuntata de ambasada despre decesul femeii.
In urma cutremurului a murit si sotul Aureliei Daogaru, Fabio Graziani, in timp ce baiatul lor in varsta de 11 ani a fost salvat.
"Matusa mea este si ea in Italia si a fost informata de catre ambasada ca a murit. Ale (Alexandru, copilul cuplului - n.r.) este in siguranta, a reusit ca prin minune sa scape”, a declarat o verisoara a Aureliei Daogaru.
Aurelia Daogaru avea 36 de ani si era din comuna doljeana Malu Mare, de langa Craiova. Rudele ei spun ca plecase de 12 ani in Italia. Era casatorita cu italianul Fabio Graziani.
Potrivit publicatiei italiene "Il granchio", Aurelia Daogaru era vice-responsabila a asociatiei regionale de voluntari in asistenta sanitara (Arvas).
Ministerul de Externe a anuntat joi dimineata ca doi romani au murit in cutremurul din Italia, in timp ce alti patru sunt in spital. Totodata, ministerul a transmis ca opt conationali sunt in continuare cautati.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)