News Flash:

Audiente in strada la Deva

28 Aprilie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria deva2
Viceprimarul municipiului Deva, Razvan Mares, si-a tinut joi dupa-amiaza audientele in plina strada, alaturi de mai multi sefi de servicii din primarie, el intalnindu-se cu cetatenii intr-un loc intens circulat, situat in apropiere de piata agroalimentara a orasului. 
"Multi dintre cetatenii municipiului Deva lucreaza pana la o anumita ora care nu le mai permite sa vina in audienta la Primarie. Atunci am zis ca este necesar sa venim noi si sa stam de vorba cu oamenii pe strada, intr-un cadru organizat in care sa putem nota problemele lor si apoi sa incercam sa le rezolvam, cele care tin de Primaria Deva. Suntem aici cu caietul de audiente, notam toate datele", a declarat viceprimarul Razvan Mares. 
Chiar daca initial oamenii au fost surprinsi de ineditul situatiei, oamenii au venit la masa la care se aflau functionarii Primariei Deva si au solicitat rezolvarea unor probleme diverse, de la starea drumurilor, pana la obligarea firmelor de taxi sa puna la dispozitia clientilor si o masina pe care sa o poata folosi si persoanele cu handicap. 
"S-a dat o lege ca firmele care au mai multe taxiuri sa aiba macar o masina pentru persoanele cu handicap. Am venit la audientele din strada pentru ca la Primarie imi este greu sa ajung la birourile de sus, cu ajutorul caruciorului meu. Initiativa aceasta cu audientele in strada este mai mult decat ma puteam astepta", a declarat Eugenia Codrea, presedintele Asociatiei Persoanelor cu Handicap Hunedoara. 
Un alt cetatean a solicitat autoritatilor sa intervina pentru repararea mai multor terenuri de sport de la un liceu din Deva, iar un altul a cerut completarea spatiilor verzi dintre blocuri cu arbusti ornamentali. 
"Locuiesc la etajul patru, iar acoperisul este distrus. Apa se infiltreaza acum pana la etajul trei. Vecinii nu vor sa contribuie la reparatiile acoperisului. Sper ca Primaria sa ma ajute cumva", a spus barbatul. 
In cazul sau, serviciul de specialitate al Primariei Deva va lua legatura cu asociatia de proprietari si va cere ca aceasta sa respecte legislatia in vigoare si sa se implice in reparatiile la acoperis, a aratat viceprimarul municipiului. 
Acesta a precizat ca va sustine audiente in strada o data pe saptamana, programul acestora urmand sa fie anuntat periodic. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013050 (s)