News Flash:

Daniel Constantin a fost EXCLUS din ALDE

27 Aprilie 2017
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Constantin
Biroul Politic Executiv al ALDE a votat, joi, excluderea din partid a fostului copresedinte Daniel Constantin, a declarat, noul lider al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca propunerea va fi transmisa Delegatiei Permanente.
„A existat popunerea ca Biroul Politic Executiv sa ceara Delegatiei Permanente excluderea domnului Daniel Constantin pentru actiunile in justitie indreptate impotriva partidului si pentru declaratiile publice facute. S-a votat aceasta propunere. Eu nu am votat. Colegii mei au votat si aceasta propunere va fi inaintata Delegatiei Permanente, care va avea loc saptamana viitoare, joi”, a declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.
Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca propunerea BPEx al ALDE de a propune excluderea lui Daniel Constantin nu il bucura, insa, vrea sa ii averitizeze pe toti ca nici el si nici colegii sai nu sunt dispusi „sa incaseze toate prostiile” care sunt spuse la adresa lor. Tariceanu a mai spus ca pana saptamana viitoare, cei care au semnat actiunile in justitie impotriva partidului au posibilitatea sa si le retraga.

alde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013403 (s)