News Flash:

Atac fara precedent la adresa lui Iohannis: "Sunteti un presedinte mediocru!"

5 Februarie 2017
7722 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis4
Jurnalistul Cornel Nistorescu are un mesaj dur fata de presedintele Klaus Iohannis intr-un articol publicat in Cotidianul. Acesta vorbeste despre indemnul lui Iohannis „Jos miinile de pe DNA!“, precizand ca Directia Nationala Anticoruptie este „obedienta” presedintelui si nu vreunui partid.


“Ati iesit in fata poporului roman sa anuntati un fals. V-ati luat blana de patriot si ati anuntat cumplita veste a fuzionarii DIICOT cu DNA, apoi ati incheiat, ca un propagandist, cu: „Jos miinile de pe DNA!“. Trecem deocamdata peste faptul ca, din toate informatiile pe care le-am aflat, DNA este obedienta presedintelui si in nici un caz PSD sau PNL. Din pacate, i-ati inselat pe tinerii iesiti sa isi exprime revolta, directionindu-le sentimentele catre PSD (un partid pe care si ei si eu nu-l suportam), pentru a va spala pe miinile care va stau si pe DNA, si pe SRI, chiar si pe CSM. Dar asta este alta poveste, lipsita, din pacate, de forta politica pregatita sa demonstreze si sa va acuze public si oficial. PSD tremura in aceste zile, fapt care v-a impins sa-i mai puneti in circa un neadevar. Ca anticoruptia (instrument prin care va stringeti adversarii cu usa) urmeaza a fi sugrumata prin unificarea DIICOT cu DNA, pusa la cale de sisiitul si antipaticul ministru al Justitiei. Iar dumneavoastra, patriot, anticorupt si moderator, ati iesit la microfon pentru a zice „Jos miinile de pe DNA!“.

Domnule presedinte, fara DNA si fara SRI, sunteti un presedinte nul. Nul, mediocru, dar periculos, care musca din prima dezinformare care-i ajunge sub nas, care agita lumea in numele unei alegatii”, a scris Cornel Nistorescu, potrivit Cotidianul.


Jurnalistul il acuza pe seful statului ca nu cunoaste anumite detalii din justitie.


“Ce tradeaza acest „Jos miinile de pe DNA!“, domnule presedinte? Faptul ca nu intelegeti mare lucru din ce se intimpla in Justitie, sau faptul ca virfurile ei va sunt devotate? Ca sa nu zic ca, asa cum DNA se bucura sa stati cu miinile pe ea, acelasi lucru s-a petrecut si in perioada in care ati coabitat si cu Livia Stanciu?


Ma asteptam, domnule presedinte, sa revigorati politica externa a Romaniei, sau macar relatiile noastre cu Germania. M-am inselat. Cu Germania ati ramas la un telefon, iar relatiile cu restul lumii le-ati neglijat, ca sa nu zic ingropat. Nici nu aveati cum sa faceti mai mult in cele 3-4 zile de munca pe saptamina pe care le petreceti la Cotroceni. Ati izbutit in schimb sa distrugeti PNL si sa destabilizati scena interna. Ati folosit din plin tristetea si nefericirea de dupa Colectiv pentru a va instala nenorocitul de „guvern al meu“, iar acum sunteti gata ca printr-o diversiune sa demolati rezultatul votului din 11 decembrie pentru a va pune un alt „guvern al meu“. Nu stiu citi oameni va considera responsabil de agitatia stirnita in aceste zile. Bietii tineri nu stiu cit de lunga este mina serviciilor care va sprijina pe Facebook. Dar faptul ca in vazul tuturor v-ati inserat intr-o demonstratie ilegala si, pret de citeva minute, hoteste, fara sa va asumati raspunderea, v-ati strecurat intr-un mars pe care vi-l doreati urias (si asa a devenit!?) va face responsabil de tot ce a urmat. Si, in acelasi timp, va arata, celor care au luciditatea de a va analiza, si cinic, si egoist, si gol, si amator in politica, si disperat de putere, si capabil de orice spre a o dobindi”, a mai spus Nistorescu.
Distribuie:  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006681 (s)