News Flash:

Alina Gorghiu se simte urmarita

22 Iunie 2015
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca a observat si in acesta dimineata ”filajul masinilor” care o insotesc de cateva luni in trafic si ca a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode ca se instrumenteaza plangeri si se cerceteaza tot ce a facut in ultimii zece ani.
”Stiam din momentul alegerii mele in functia de copresedinte al PNL ca voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulari si dezinformari. Asa am ajuns sa fiu transformata de catre propaganda PSD din martor in Victor Ponta, din avocat in Dan Sova si din copresedinte al PNL in Elena Ceausescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea si altii. Toata aceasta campanie a pornit din momentul votului PNL in cazul senatorului Dan Sova. In lumina evenimentelor recente inteleg si de ce prim-ministrul a fost atat de afectat de actiunea politica a PNL in privinta prietenului sau”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook, luni dimineata.
Ea ii transmite ”premierului in exil” sa nu isi faca sperante, sustinand ca ”actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect” asupra sa.

pnl victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005731 (s)