News Flash:

Alexandru Arsinel, distrus de durere

21 Septembrie 2017
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel2
Alexandru Arsinel a discutat despre starea de sanatate a sotiei sale. Acesta poarta foarte multa durere in suflet, de cand jumatatea lui se lupta sa mearga.


Actorul Alexandru Arsinel si-a expus suferinta si tristetea in legatura cu starea precara de sanatate a sotiei sale. Aceasta nu isi poate misca picioarele, insa mainile medicilor in carora aceasta se afla incearca sa o vindece.


"Sotia mea e internata la Filantropia. Am sesizat o stare pe care n-am mai vazut-o de un an zile: o stare pozitiva", a spus bucuros Alexandru Arsinel, pentru emisiunea Rai da' Buni, difuzata pe Antena Stars.


"Doctorii mi-au dat sperante ca s-ar putea sa mearga din nou. Nu foarte bine, dar macar sa se deplaseze la chiuveta, la toaleta, cativa pasi, poate rezemata de un cadru, ar fi extraordinar, deoarece pana acum un an de zile nu-si misca deloc picioarele. (...) Actorii ascund multe lucruri. (...) Ascund durere, mai ales actorii de comedie care nu au posibilitatea sa se descarce pe scena intr-o scena de tragedie", a adaugat actorul.

Sursa: romaniatv.net

alexandru arsinel actorul alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009791 (s)