News Flash:

Iubita lui il insela si s-a dat de gol singura cand i-a trimis acest SMS :)) Razbunarea baiatului a fost geniala

20 Septembrie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
mesaj

E greu de spus dacă oamenii înșală mai des acum, în era tehnologiei. Însă cert este că azi e mai ușor să fii prins sau chiar să te dai de gol singur. Asta i s-a întâmplat unei fete care i-a trimis iubitului ei din greșeală un SMS destinat prietenei sale.


Tânărul Jordan lucra foarte mult, încercând să strângă bani ca să o ducă pe iubita lui într-o vacanță frumoasă. Se pare, însă, că absența lui a făcut-o pe fată să caute în altă parte atenția pe care nu primea acasă.
Ea și-a găsit un alt prieten și s-a văzut cu el de câteva ori. Dar când Jordan a făcut schimb de ture cu un coleg, i-a stricat complet planurile. El a anunțat-o că va fi acasă chiar în ziua când ea plănuia prima noapte de dragoste cu celălalt băiat.

 

Enervată de situație, fata a vrut să se plângă la prietena ei printr-un SMS, numai că, din greșeală, i-a trimis mesajul lui Jordan, care a aflat toată povestea.
Drept răzbunare, băiatul a postat SMS-ul pe rețetele sociale așa încât toți prietenii fostei iubite să afle ce fel de om este ea.
x47


singur sms
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012427 (s)