News Flash:

ACS Poli Timisoara - UTA Batrana Doamna, azi, de la ora 20.30, in mansa tur a barajului de promovare/retrogradare in Liga I

12 Iunie 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
acs poli timisoara
Azi, de la ora 20.30, UTA joaca meciul anului, pe terenul marii rivale, Poli Timisoara. E turul barajului de promovare/retrogradare in prima liga de fotbal. Mai sunt cateva bilete, atat pentru jocul de pe Dan Paltinisanu, cat si pentru returul de la Siria.
"Sortii au vrut sa jucam cu ACS Poli, e chiar formatia pe care am fi dorit sa o evitam la acest baraj. Au pornit in acest campionat de la -14 puncte, au jucat bine, au fost la un pas de a se salva direct si sunt favoriti. Asta nu inseamna ca ne vom da la o parte, ci vom face totul sa reusim aceasta promovare pe care ne-am propus-o de la inceputul anului. Ca sa putem trece cu bine de timisoreni, e nevoie de efort maxim din partea tuturor. Intalnim o echipa buna, cu jucatori experimentati, de Liga 1, pe care, daca vrem sa-i depasim, nu avem voie sa comitem greseli, mai ales pe teren propriu", a declarat Laurentiu Rosu.
"Din pacate, se intalnesc doua echipe care ar trebui sa fie permanenta in Liga 1. Dar iata ca nu se poate. Aceste echipe se chinuie ba sa promoveze, ba sa joace baraj. Altele, din zone interesante, nu stiu cum o fac cu usurinta sa ajunga in Liga 1. Sper sa fie un spectacol frumos, sa vina multa lume la meci, sa ne respectam unii pe altii si cel mai bun sa castige. Nu cred ca aceasta zona a tarii ar trebui sa aiba doar o echipa sau doua in prima liga, ci chiar mai multe. Nu am mai fost la meciurile celor de la UTA de 6-7 ani, dar am auzit mereu cuvinte frumoase", a spus si Ionut Popa.
Comisia Centrala de Arbitri l-a delegat sa imparta dreptatea pe craioveanul George Gaman, el urmand sa fie ajutat de asistentii Octavian Sovrea (Oradea) si Mircea orbulet (Bucuresti). Rezerva: Marcel Barsan – Bucuresti. Observator LPF: Viorel Ilinca – Pitesti; Observator FRF: Stan Prodan – Alexandria.
Interesant e faptul ca George Gaman este arbitrul care a arbitrat ultimul meci dintre UTA si Poli, la Arad, pe 8 martie 2013, cand aradenii au castigat 1-0. Dolcesport.ro

poli timisoara dan paltinisanu siria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008097 (s)