News Flash:

Aceste leacuri babesti sunt garantate de medici - Asa reduci febra in cateva minute, fara sa iei medicamente! Merge si la copii, si la adulti

30 Ianuarie 2018
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
temperatura

Raceala este ‘scoasa’ din corp de catre sosetele inmuiate in otet, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu poti sa scapi de durerile de gat si de candidoza, iar ceaiul de menta este bun pentru diaree.
Leacurile babesti nu sunt de dat la o parte, fiind garantate de experiente si chiar de medici. Pentru a scadea febra, sosete inmuiate in otet, pentru dureri in gat gargara cu sare sau bicarbonat de sodiu sau comprese cu cartofi rasi, ceai de menta pentru diaree, infuzie de tei pentru insomnii si spalaturi vaginale cu bicarbonat impotriva candidozei- aceastea sunt cele mai cunoscute si mai eficiente leacuri. Medicii spun ca functioneaza.

Pentru a scapa de ‘rosul in gat’, puneti cartofi rasi intr-un saculet sau tifon, puneti spirt pe el dupa care aplicati-l pe gatul umflat pentru cateva minute. ‘ Ajuta si in cazul durerilor de cap si calmeaza tusea seaca’ sustine medicul pediatru Rodica Nanu, de la Clinica Medicover din Bucuresti.

Otet

Puteti sa tratati picioarele umflate cu bai de apa calduta amesteca cu trei- patru pahare de otet de mere. Tineti picioarele pana simtiti ca picioarele s-au odihnit. Lasati-le sa se usuce, nu le stergeti. Cand aveti dureri puternice, este bine sa va inveliti picioarele in comprese cu otet. Cele mai vechi leacuri cu care bunica scapa de raceala si scadea febra sunt sosetele inmuiate in otet si frectiile cu spirt si otet. “ Copiilor sub doi ani ar trebui sa li se stropeasca sosetele de bumbac cu otet, nu cu tuica sau spirt pentru ca se pot intoxica cu alcool.

Otetul mai bine se dilueaza cu apa ( o masura de apa la una de otet)’ asa spune pediatrul. Insa medicul are mai multa incredere in cataplasmele cu apa calda, pentru a diminua febra. ‘ Se inmoaie un cearceaf sau o carpa mai mare in apa calda si se inveleste copilul de la subrat pana la genunchi si evitati extremitatile. Carpa trebuie indesata in zona inghinala, pe acolo trec vasele mari de sange.

Trebuie sa fie calda apa (36 de grade). Daca este rece, poate sa faca soc hipotermic. Si multi copiii au ajuns la reanimare din aceasta cauza.’, a adaugat ea. Pentru durerile in gat se face gargara cu sare. ‘ Se amesteca la un litru de apa o lingurita de sare si se face gargara dupa masa sau cand sunt dureri. Pentru a isi face efectul, e mai bine sa nu mancati o jumatate de ora’ recomanda pediatrul.

Bicarbonatul de sodiu tine candidoza

Daca faceti spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu, candidoza va fi stopata si vor fi ameliorate simptomele (secretii abundente, mancarime). ‘Se amesteca un litru de apa calduta cu 20 de grame de bicarbonat de sodiusi se fac seara spalaturi vaginale, trei zile la rand. Dupa ce ati facut acest tratament, este nevoie sa faceto tratament cu antifungice, pentru tratarea cauzei bolii’ recomanda dr. Petre Bratila, medic primar de obstetrica ginecologie de la spitalul ‘Euroclinic’.
Diareea este ameliorata de ceaiul de menta, in combinatie cu alimentele laxative (orez fiert si morcovi cu putina sare, paine prajita).

Pentru tuse ceaiul de ceapa este bun, iar pentru tusea productiva este buna infuzia de coji de nuca.’ Atentie, nu beti infuzia cu coji de nuci daca iesiti afara in frig, deoarece iodul din nuci va va face sa resimtiti acut senzatia de frig’. Pentru decoctul de ceapa trebuie sa adaugati peste o ceapa maruntita un litru de apa clocotita si sa indulciti cu miere cand s-a racit. Si copiii pot sa il bea.

Pentru problemele digestive, folositi ceaiul de galbenele ( varsaturi, ulcer, gastrita si colici, greata)

Cel mai bun laxativ natural este ceaiul de crusin. Nu este bun pentru copii si nu este bine sa depasiti doza inscrisa pe pachet. Ceaiul de tei reprezinta un calmant si un somnifer natural. Cola este un alt tratament recomandat de medicii. Pentru a remedia problema, la adulti sau copiii cu stari de greata si voma se recomanda una-doua inghituri din cinci in cinci minute.


otet alcool
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)