News Flash:

Motivele pentru care ti-e frica sa te indragostesti, in functie de zodia ta. Are dreptate in privinta ta?

29 Ianuarie 2018
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

Fiecare persoana isi doreste la un moment dat sa gaseasca pe cineva alaturi de care sa-si petreaca restul vietii, sa-si gaseasca jumatatea. Totusi, dupa ce suferim mai multe dezamagiri in dragoste, nu ne mai este la fel de usor sa iubim. Astrele ne dezvaluie cum reactioneaza fiecare zodie in momentul in care se indragosteste, dar si motivele pentru care ne este frica sa ne indragostim in functie de semnul nostru zodiacal. Tie de ce ti-e teama?

BERBEC:
Se stie despre acesti nativi ca sunt persoane pasionale si ca iubesc din toata inima atunci cand se indragostesc. Totusi, au si ei temerile lor legate de dragoste. Cea mai mare temere a berbecilor este ca persoana de care sunt indragostiti s-ar putea sa nu aiba aceleasi sentimente ca si ei.

TAUR:
Taurii sunt persoane ambitioase si perfectioniste. Atunci cand iubesc o fac din tot sufletul si se implica total in relatie, dar se tem de multe ori ca nu cumva partenerul lor sa nu aiba nici un tel in viata sau sa devina delasator. Acest lucru l-ar enerva pe nativul taur.

GEMENI:
Gemenii incearca toata viata sa se adapteze in preajma oamenilor si cum sa se conformeze societatii. Cea mai mare temere a lor legata de dragoste este ca nu stie exact cum sa se comporte in preajma persoanei iubite sau cum sa reactioneze. De aceea, gemenii sunt foarte indecisi.

RAC:
Racii sunt cei mai familisti din tot zodiacul, sunt persoane loiale si tandre, iar viata alaturi de ei poate fi asemenea unei povesti de basm. Totusi, acesti nativi sunt extrem de nesiguri pe ei si de aceea isi fac tot felul de scenarii in cap cum ca partenerul lor nu ii iubeste suficient.

LEU:
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor sa fie tot timpul in centrul atentiei si sa fie cat mai laudati de cei din jurul lor. Singura lor temere este ca se iubesc prea mult pe sine si nu pot fi capabili sa iubeasca pe altcineva.

FECIOARA:
Fecioarele au capacitatea de a vedea binele din fiecare persoana si de aceea, se gandesc mereu ca vor avea de suferit in dragoste din aceasta cauza. Acesti nativi se tem de tradare in relatie pentru ca tind sa fie orbiti de iubire.

BALANTA:
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane echilibrate, insa au multe temeri. In dragoste, se tem sa nu-si raneasca partenerul si acest lucru ar fi ultimul pe care si l-ar dori. Totodata, se tem sa-si arate temerile in fata persoanei iubite pentru ca aceasta sa nu fie dezamagita.

SCORPION:
Acesti nativi sunt persoane care judeca destul de mult fara sa aiba cunostinta de cauza. Atunci cand se indragostesc, nu se grabesc sa ia decizii pentru ca le este teama ca vor gasi defecte in persoana iubita pe care nu si le doresc.

SAGETATOR:
Acesti nativi sunt cea mai proasta alegere cand vine vorba de dragoste. Ei nu se tem de nimic in iubire, ci partenerii lor ar trebui sa se teama. Sagetatorii nu vor stabilitate, ci vor cat mai multa adrenalina si aventura.

CAPRICORN:
Capricornii sunt unele dintre cele mai loiale zodii cand vine vorba de dragoste si alaturi de ei poti fii sigura de stabilitate si siguranta. Totusi, cea mai mare temere a lor este ca vor ramane loiali partenerului chiar si atunci cand acesta ii va dezamagi.

VARSATOR:
Varsatorii au mari asteptari de la ei si vor sa fie totdeauna in top. De aceea, de cele mai multe ori, se tem atunci cand se indragostesc sa nu se dezamageasca pe sine daca relatia nu va merge si totodata, sa nu-si dezamageasca partenerul.

PESTI:
Cea mai mare temere a acestor nativi este ca nu cumva sa se insele in privinta partenerului de viata. Le este teama sa nu se deschida in fata acelei persoane, sa-si dezvaluie vulnerabilitatile si temerile si apoi persoana respectiva sa profite de aceste lucruri.


taur gemeni rac sagetator capricorn varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004967 (s)