News Flash:

Ce nu e bine sa faci cand ai menstruatie - 9 obiceiuri de evitat intotdeauna

29 Ianuarie 2018
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
dureri menstruale

Acele 4-6 zile pe luna sunt un chin pentru majoritatea femeilor, care se deprima din cauza durerilor, dar este foarte important ca fiecare sa se ingrijeasca corespunzator in aceasta perioada si sa aiba o igiena corporala exemplara.

Pentru a fii sigura ca vei trece cu bine peste zilele respective, acestea sunt obiceiurile la care trebuie sa renunti:

Pentru a evita infectiile vaginale, nu mai purta acelasi tampon sau absorbant toata ziua. Acestea trebuie schimbate la fiecare 3-5 ore, indiferent de cantitatea scursa.

Esti deja intr-o perioada delicata, asa ca nu te forta sa simti si mai multa durere epilandu-te sau ducandu-te la dentist.

Desi pare incitant sa ai o partida neasteptata de sex, acest lucru creste riscul de infectii si ar fi bine sa eviti contactele sexuale cand esti in zilele respective.

Evita exercitiile prea grele, pentru ca te accidentezi mai usor.

Nu mai sari peste mese cand esti la menstra, deoarece deja pierzi energie si sange, asa ca ai nevoie de nutrienti. Respecta cele 3 mese principale pe zi plus doua gustari sanatoase.

Evita sa cedezi poftelor alimentare din toiul noptii, pentru ca acest lucru iti va afecta aspectul fizic, deoarece organismul nu este capabil sa digere alimentele grase in timpul noptii.

Crampele menstruale te vor face sa adormi mai greu, dar este foarte important sa dormi suficient si bine, pentru a lasa organismul sa se refaca si sa se relaxeze dupa o zi intreaga de munca si stres.

Produsele lactate s-ar putea sa-ti inrautateasca starile de rau, din cauza aciditatii lor, asa ca evita sa le consumi.

Nu te uita la filme deprimante si nu asculta muzica trista, pentru ca acestea se vor rasfrange asupra starii tale de sanatate.

preluat de pe feminis


sanatoase crampele menstruale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005940 (s)