News Flash:

Acest remediu natural trateaza durerile articularea si poate chiar regenera oasele

30 Ianuarie 2018
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
durere de genunchi

Multe persoane care sunt alergice la medicamente cauta cel mai bun remediu naturist pentru articulatii. Durerile de genunchi apar mai ales la schimbarea brusca a vremii. Nu degeaba batranii spun ca simt venirea ploilor sau a gerului. Anumite fluide precum cele care se afla in bursita (saculet cu lichide care are rol de tampon si protejeaza articulatiile) sufera modificari, iar acestea se resimt mai ales cand e rece afara.

Dintre numeroasele afectiuni ale genunchilor trebuie mentionata si tendinita (umflarea tendoanelor). Tendoanele sunt niste fasii de tesut care conecteaza oasele si muschii. Suprasolicitarea acestora duce la inflamare. Chiar si lovirile accidentale care nu par grave pe moment pot dauna articulatiilor. Pe Internet circula in ultima vreme un remediu naturist ieftin pentru tratarea articulatiilor.

Oamenii care sufera de dureri de oase si articulatii, stiu cat pot fi de insuportabile. Solutia cea mai buna nu consta in administrarea de pastile pentru durere. Puteti dezvolta o dependenta, chiar daca puteti reduce durerea, puteti afecta alte organe, cum ar fi rinichii, ficatul (utilizarea frecventa a analgezicelor). Uneori este mai bine sa te intorci la natura. Aceasta solutie este recomandata de multi si nu va va face rau.

Ingrediente:

40 gr de seminte de dovleac

200 g de miere

3 linguri de stafide

8 linguri de seminte de in

 

Mod de preparare:

Doar amestecati ingredientele intr-un blender si consumati o lingura de 2 ori pe zi. In curand veti observa o imbunatatire. O alta solutie este o combinatie mierea si scortisoara. Puteti sa framantati amestecul, dar consumati o lingura sau doua pe zi.

Atentie! Acest articol are rol informativ si nu poate fi considerat un aviz medical. Pentru orice problema cu articulatiile, indiferent de cauza acesteia, este recomandata sa cereti mai intai opinia doctorului. De asemenea, anumite ingrediente din cele prezentate mai sus pot provoca alergie, fapt pentru care e bine sa discutati cu un dermatolog sau nutritionist.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)