News Flash:

ACCIDENT GRAV pe Calea Aradului din Timisoara. Sunt patru raniti

24 Iulie 2017
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un stupid accident de circulatie soldat cu patru victime a avut loc duminica seara, pe Calea Aradului din Timisoara, dupa ce un tanar sofer de 22 de ani a incercat sa sperie damele de companie aflate in statia de troleibuz, dar a pierdut controlul volanului.
Potrivit martorelor, tanarul sofer este o cunostinta mai veche a fetelor care isi practica meseria pe Calea Aradului si de cate ori trecea prin zona, le saluta. Una dintre acestea a spus ca l-a cunoscut cand a cumparat o pereche de casti de la el. Duminica seara, tanarul, care se afla in masina cu alte trei persoane de varsta sa, doua fete si un baiat, a incercat sa le joace o festa damelor de companie din statie si a tras de volan, in incercarea de a le speria. El se indrepta spre Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului. A pierdut insa controlul volanului, din cauza vitezei si era sa intre pe contrasens. In incercarea de a redresa masina, a lovit din plin un stalp aflat pe marginea drumului in afara partii carosabile, ricosand pe prima banda de mers, scrie tion.ro.
Impactul a fost puternic, iar toti cei patru tineri aflati in masina au fost raniti. Primele care au sarit in ajutorul acestora au fost chiar fetele din statie, care au si incercat sa ii scoata pe raniti din masina din care iesea fum.
La fata locului au sosit de urgenta mai multe echipaje de politie, ambulanta si pompieri. Ambulantele au preluat ranitii si i-au transportat la spital, in timp ce pompierii au deconectat bateria masinii Volkswagen Golf si au stropit-o cu apa pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.
Tanarul sofer s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, iar politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul.

timisoara troleibuz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005092 (s)