News Flash:

A nins abundent pe Transalpina. Drumarii actionează pe DN 7A, intre Voineasa si Obirsia Lotrului

19 Aprilie 2017
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare tihuta
Angajatii Sectiei Drumuri Nationale Valcea actioneaza, miercuri, cu patru autospeciale, pe DN 7 A, intre Voineasa si Obirsia Lotrului, unde ninge abundent si stratul de zapada a atins, pe alocuri, pe carosabil, doi centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Gabriel Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca nu sunt probleme in trafic, desi stratul de zapada atinge 1-2 centimetri, iar angajatii Sectiei Drumuri Nationale Valcea actioneaza cu patru autospeciale.
„Pe DN 7A, Voineasa - Obirsia Lotrului, intre kilometrii 40 si 79, este ninsoare abundenta si lapovita, zapada pe carosabil masurand 1-2 centimetri. Sectia Drumuri Nationale actioneaza cu patru auto-specializate - tip UNIMOG. Nu sunt probleme de trafic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Gabriel Popescu.
O avertizarea de Cod Portocaliu, pentru zona de munte a judetului Valcea, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru intervalul 19 aprilie, ora 4.00 - 21 aprilie, ora 10.00, fiind prognozate ploi insemnate cantitativ si ninsori, coroborate cu intensificari ale vantului.

cod portocaliu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005674 (s)