News Flash:

8 lucruri adevarate despre relatiile intime

13 Iulie 2018
943 Vizualizari | 0 Comentarii
relatiile intime

Acum poti uita tot ce stiai despre orgasm, sarut si despre trucurile pe care poti sa le folosesti pentru a-ti cuceri partenerul. Istoria sexului e plina de surprize.

1. Hidratarea ajuta la obtinerea orgasmului.

Multi dintre noi cred ca cea mai buna cale de a obtine un orgasm tine de cresterea performantei, dar acesta este un lucru total gresit. Corpul uman este alcatuit in mare parte din fluide. De fapt, greutatea corpului este reprezentata in proportie de 60% din apa, ceea ce inseamna ca daca esti bine hidratat poti ajunge mult mai repede la orgasm. Data viitoare, ai grija, daca nu te simti satisfacuta in pat, nu iti inviovati partenerul, consuma mai multa apa.

2. Sexul arde calorii

Daca vrei sa scapi de kilogramele in pus, dar nu te incanta ideea de a merge la sala, poti alege sexul. Conform unor noi studii, o persoana poate arde peste 200 de calorii in timpul unui amor intens de 30 de minute.

Ce inseamna relatia intima de tip fast-food

3. Grecii fac cel mai mult sex

Daca crezi ca tara cu populatia cea mai mai mare detine suprematia in materie de sex, te inseli. Potrivit unui sondaj realizat de Durex, grecii sunt cei care care se bucura cel mai mult de momentele petrecute in compania partenerului. Topul este completat de locuitorii din Brazilia, Polonia si Rusia.

4. Oamenii si delfinii au ceva in comun

in general, sexul este destinat reproducerii. Oamenii si delfinii au insa o tinta comuna pentru care dau frau pasiunii: placerea.

5. Dovleacul, afrodisiacul minune

Potrivit unui studiu realizat de specialistii de la Centrul de Tratament si Cercetare al mirosului si gustului din Chicago, mirosul de dovleac poate creste fluxul sanguin spre penis, ceea ce inseamna ca poate avea rol afrodisiac pentru un barbat.  Acest lucru ar putea explica si popularitatea Halloween-ului.

6. Sexul poate fi euforic

Endorfinele pe care le eliberam atunci cand facem sex ne pot genera o stare de euforie, asemanatoare cu cea pe care o resimt cei care consuma droguri.

7. si sarutul poate fi murdar

Sarutul si sexul sunt cam la fel. Desi nu suntem constienti de asta, chiar si sarutul poate fi total neigienic. Potrivit unui studiu publicat in Microbiome, aproximativ 80 de milioane de bacterii sunt schimbate intre parteneri in timpul unui sarut de 10 secunde.  Asa ca data viitoare poate ar fi cazul sa ne razumam doar la o atingere pe obraz.

8. Ciclismul poate provoca disfunctii erectile

Acest lucru este valabil, desigur, doar in cazul barbatilor. Se spune ca presiunea exercitata de scaunul de bicicleta poate provoca disfunctii erectile. Daca vreti sa preveniti acest risc, poate ca ar fi cazul sa optati pentru un alt tip de antrenament.

Motivul pentru care e bine sa faci dragoste frecvent

sursa: gandul.info


endorfinele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005668 (s)